Turbofjøla lager snø

Postet av Enebakk Idrettsforening den 9. Des 2022

Har du gjort klart brett og ski. Vi håper å åpne Turbofjøla i romjula, så langt ser det veldig bra ut og kuldegradene holder seg. 

Vi produserer snø gjennom hele døgnet den neste uka. Når så er gjort så starter vi opp tråkkemaskinen og gjør bakken flott for alle som ønsker å bruke den.

Skulle du ha noen timer til overs så er det bare å ta kontakt med oss. Vi trenger frivillige til å overvære produksjonen den neste uka.Bambusa salget godt i gang

Postet av Enebakk Idrettsforening den 23. Nov 2022

Håper at dere alle støtter opp om den lokale idretten og møter unge og voksne selgere med et smil.

Gaveposen er et godt utgangspunkt for gode julegaver :)Støtteordning for deltagelse i idrett.

Postet av Enebakk Idrettsforening den 3. Nov 2022

Vi ser hvor viktig idretten er som arena for barn og ønsker at alle skal ha mulighet til å delta.

EIF og kommunen er opptatt av at alle barn skal ha mulighet til å delta i fritidsaktiviteter.   Det finnes derfor gode støtteordninger. Dere kjenner kanskje fra tidligere at dere kan få støtte til treningsavgift gjennom kommunen, og nå er det også mulig å søke støtte til utstyr dersom man ikke har anledning til å betale selv. Informasjon finner dere på kommunens hjemmesider (lenke under).

 Ta gjerne kontakt, åpenhet gir løsninger, og vi skal forvalte tilliten dere gir godt.

 Vet dere om barn som ikke er med på organiserte aktiviteter på grunn av økonomi så fortell gjerne om ordningene som finnes.

Vi vil ha med alle. 

Finn støtteordningene her 
Flott oppstart i basketgruppa.

Postet av Enebakk Idrettsforening den 14. Okt 2022

Torsdag 13.10 startet basketgruppa opp med sin første trening i Enebakkhallen.

29 forventningsfulle og noen nervøse barn og ungdom møtte Mihajlo for første gang.

Gode tilbakemeldinger og mange fornøyde barn og ungdom.

Neste trening blir torsdag 20.10 kl 1700 i Enebakkhallen, alle er velkommen tilbake og dere som ikke helt hadde bestemt dere, møt opp. Alle er velkommen.
Basketgruppe starter trening

Postet av Enebakk Idrettsforening den 7. Okt 2022

EIF starter opp med en basketgruppe. Vi har gleden av å melde at Mihajlo Dordevic blir trener og primus motor for basketgruppa vår. Han har gode basketkunnskaper og vil dele denne med ungdommen i Enebakk. Vi starter opp torsdag 13 oktober i Enebakkhallen. 

Ut fra hvor mange og alderssammensetningen av ungdommen som vil spille basket vil vi opprette treningsgrupper. Vi har flere treningstider å tilby, noe som vi vil komme tilbake til når vi ser behovet.

Oppfordrer alle som vil spille basketball til å møte opp eller melde sin interesse.

Ta gjerne kontakt på dl@enebakkif.no
Sakspapirer til årsmøte 2022

Postet av Enebakk Idrettsforening den 23. Mar 2022

Saksdokumentene er nå tilgjengeliggjort på våre nettsider. 

Se https://www.enebakkif.no/p/65317/sakspapirer-2022

 

Vi minner om at årsmøtet er åpent for medlemmer av idrettsforeningen. For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av i minst én måned, ha fylt 15 år, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget. Se for øvrig forretningsorden i sakspapirene for mer informasjon.

 

Vi håper å se mange av dere på årsmøtet!

 

Med hilsen

Styret i Enebakk idrettsforening
Invitasjon til årsmøte i Enebakk idrettsforening

Postet av Enebakk Idrettsforening den 1. Mar 2022

Styret i Enebakk idrettsforening inviterer til årsmøte i foreningen 30. mars 2022 kl 19:00. Vi er glade for at vi i år kan gjennomføre et fysisk årsmøte på Streifinn.

 

Alle medlemmer kan fremme forslag til behandling på årsmøtet. Sakspapirer med forslag til vedtak sendes nestleder@enebakkif.no innen 16. mars 2022.


Fullstendig saksliste og saksdokumenter gjøres tilgjengelig på www.enebakkif.no én uke før årsmøtet.


Idrettsforeningen, med alle grupper og lag, er drevet på dugnad av flinke og engasjerte folk. Uten dette engasjementet ville vi ikke kunnet drive idrettsforeningen. Vi håper derfor å se mange av dere på årsmøtet!


Denne dagen har alle lag og grupper i Enebakk Idrettsforening treningsfri som følge av at det skal gjennomføres årsmøte.